behangcirkel

Het wordt pas gezellig in je woning, als je ook daadwerkelijk decoraties in je huis hebt staan. Dit zorgt er namelijk voor dat er meer sfeer en kleur binnen komt. Het is tegenwoordig een grote trend om een behangcirkel voor in het huis te kopen. Het voordeel van een behangcirkel in plaats van een schilderij, is het dat veel speelser is. Op een behangcirkel kun je namelijk alles wat je wilt zetten. Een schilderij is in de meeste gevallen een veel luxere uitstraling, waardoor het speelse in je interieur veel serieuzer wordt.

Waarom kiezen voor een behangcirkel in je interieur?

Een behangcirkel in je interieur brengt veel voordelen met zich mee. In eerste instantie is het een zeer unieke toevoeging aan het interieur. In de meeste gevallen hebben mensen een vierkant schilderij hangen aan de muur als decoratie. Met een behangcirkel val je dus ook echt op! Vervolgens kun je er voor kiezen om jouw favoriete foto in de behangcirkel te hangen. Hierdoor is het een echt persoonlijke wanddecoratie. Het plaatsen van een behangcirkel aan de muur is niet moeilijk. Er zijn zeer eenvoudige systemen voor, waardoor het ophangen erg gemakkelijk gaat. Het ophangen zorgt er daarnaast ook voor dat er geen beschadigingen aan de muur komen, waardoor je het dus overal in huis neer kunt hangen. 

Ben jij op zoek naar de mooiste, trendy muurdecoratie zoals muurcirkels? Kijk dan eens op Muurtje.nl; de specialist op het gebied van wanddecoratie!

Een wandkleed kopen voor je woonkamer?

Steeds vaker zie je ook een wandkleed langskomen als wanddecoratie. Een kleed als dit op de muur geeft een stukje extra aan je interieur. Naast het mooie design is het namelijk ook een zeer unieke structuur. Hierdoor ziet het er altijd perfect uit. Een wandkleed kopen is dus zeker geen slecht plan! Het zorgt er direct voor dat je huis versierd wordt, en het is ook nog eens extreem makkelijk te plaatsen. Je hoeft het wandkleed namelijk alleen maar aan een haakje op te hangen. In de meeste gevallen kun je hem met een touw om het haakje heen hangen, waardoor je er direct van kunt gaan genieten

Verschillende mogelijkheden voor jouw behangcirkel

Er zijn bij Muurtje.nl verschillende behangcirkels verkrijgbaar. Al deze trendy behangcirkels hebben andere vormen en maten. Ben jij bezig met het maken van een jungle kinderkamer? Dan kun je erg leuk een behangcirkel dieren ophangen. Het jungle thema komt dan erg leuk uit de behangcirkel! Wil je juist meer een klassieke of moderne inrichting bewerkstelligen met de wanddecoratie? Dan kun je ook kiezen voor meer abstracte exemplaren van de behangcirkel. Dezer passen vervolgens perfect bij het interieur en verbeteren je gehele woonkamer!

Hoe hang je de muurdecoratie op?

Heb jij een trendy behangcirkel besteld bij Muurtje.nl? Dan kun je hem direct ophangen in je woonkamer! De behangcirkels zijn namelijk zelfklevend. Dit betekent dat je hem direct op kunt hangen aan de muur, als een soort sticker. Je hoeft ze enkel op de muur te plakken. Let er wel op dat je zo precies mogelijk te werk gaat. Bepaal eerst de hoogte en zorg ervoor dat je de behangcirkel recht plakt. Als je hem eenmaal hebt hangen, hoef je hem alleen nog maar plat te strijken!