Met een gericht assortiment “steen”, waaronder diverse natuursteen soorten & composietsteen – zowel marmercomposiet als kwartscomposiet, vindt u bij NATUURSTEENvakman,nl altijd ene passende vensterbank en (binnen)dorpel! We vertellen u graag iets meer over de mogelijkheden binnen onze steencollectie!

Composiet is qua materiaal op dit moment het meest verkocht binnen de categorie vensterbanken van NATUURSTEENvakman. En dat is niet voor niets het geval. Op het gebied van prijs – kwaliteit verhouding is composiet zeer interessant. Gaat u voor de scherpe prijs van marmercomposiet, of voor de hoogwaardige kwaliteit van kwartscomposiet? Waar u ook voor kiest, voor beide composietsoorten vindt u bij ons een uniek assortiment van kleuren. Zo zijn wit & zwart erg populair, maar ook bieden wij bijvoorbeeld marmerlooks van composiet in diverse kleuren. 

Ook vindt u bij ons een prachtige collectie natuursteen. Waarbij composiet duidelijk het meest populair is binnen onze categorie vensterbanken, merken we dat er bij de dorpels van NATUURSTEENvakman.nl nog altijd vaak gekozen wordt voor “echt” natuursteen. Hier is de natuurlijke & sfeervolle uitstraling van Belgisch hardsteen vensterbank nog altijd erg populair, zowel de mooie blauwtint van lichtgezoet als de donkergrijze / zwartachtige kleurtint van donkergezoet hardsteen. Ook is het oersterke & duurzame graniet nog altijd gewild als hoogwaardig materiaal voor een kwalitatieve (onder)dorpel, met een luxe uitstraling & stijlvolle touch! Iedere natuursteen soort heeft haar eigen uitstraling en ieder product van natuursteen is dan ook uniek in haar soort. Waar u ook voor kiest, bij NATUURSTEENvakman bent u verzekerd van hoogwaardige kwaliteit materialen, secuur maatwerk, de beste prijs & een snelle levering.