wandkapstok

Je woning precies inrichten zoals je het wil is niet altijd gemakkelijk. Het enorme aanbod aan decoratie en accessoires heeft daar zeker iets mee te maken, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat het de moeite niet waard is! Een wandkapstok mag dan misschien wel een banale zaak lijken te zijn voor de woning, het is wel degelijk belangrijk dat je een goed exemplaar vindt voor in de woning.
Wil je het beste halen uit je inkomhal met een stijlvolle kapstok die daarbij ook nog eens functioneel is? Dan kan het volgende overzicht met tips je zeker en vast helpen!

De beste kapstokken vinden voor jouw woning

Een wandkapstok is inderdaad maar een accessoire, maar wel één die een grote invloed heeft op het comfort van je woning én de look ervan. De volgende tips kunnen je helpen om er het beste uit te halen:
1. Ga voor het juiste materiaalwandkapstok
Het materiaal dat je kiest voor je wandkapstok hangt eigenlijk vooral af van de huidige stijl van je woning. Is je inkomhal landelijk ingericht met veel hout en natuurlijk kleuren? Dan kies je best voor een kapstok die daar een beetje bij past. Bij een moderne woning zijn aluminium wandkapstokken met een eenvoudig design dan weer meestal een goed idee!
2. Een grote of kleine kapstok?
Daarbij is het de moeite waard om je keuze af te stemmen op de beschikbare ruimte in de inkomhal. Is die relatief klein, dan ben je met wandkapstokken waar 10 haken aan hangen niet veel. Daarbij is de grootte van het gezin ook een factor waar je best rekening mee houdt. Hoe minder mensen, hoe minder jassen, sjaals en mutsen er opgehangen moeten worden. Bij grotere ruimtes kan je ook altijd meerdere wandkapstokken ophangen!
3. Kwaliteit en duurzaamheid zijn altijd troef
Ten slotte loont het de moeite om te kiezen voor kapstokken van kwaliteit. Welke stijl je ook verkiest, bij een gespecialiseerde aanbieden ga je beter voor merken van kwaliteit die ook duurzaamheid garanderen. De prijs van zo’n model zal dan misschien wel iets hoger liggen, uiteindelijk bespaar je geld aangezien het om een goede investering gaat. Je interieur design zal er alleen maar bij baten, en daarbij wordt de woning als geheel ook nog eens veel functioneler!
Afbeeldingen:
https://nl.pinterest.com/pin/127015651975009200/
https://nl.pinterest.com/pin/208221182750409727/