behangtrend

Geen saaie muren meer voor jou! 2018 staat vol met nieuwe behangtrends waarmee jij je kamers helemaal opnieuw kunt inrichten. Hier vind je enkele toppers van dit moment.

Natuur

Je interieur helemaal in de rol van de natuur laten opleven is een van de grote behangtrends van dit moment. Je kleedt je kamer aan met allerlei planten, natuurlijke rustige elementen en kunt dit combineren met nieuw behang. Je kunt hierbij goed uitpakken door een rustige sfeer te maken door gebruik te maken van lichte kleuren die mooi overeenkomen met de kleur van de kamer. Of je laat de natuur daadwerkelijk terugkomen door hiervan een achtergrond te nemen zoals bijvoorbeeld een bos. Maar ook achtergronden met bloemen zijn helemaal terug van weggeweest: fleur je hele kamer op met de heldere en vrolijke kleuren!

Lijnen

Gekke lijnen en eigenlijk alles op het gebied van geometrie is populair en komt veelal in moderne interieurs terug. Het maakt de kamer af wanneer je besloten hebt om deze te laten bestaan uit de meest unieke vormen. Daarbij kan je elke muur afzonderlijk een eigen lijnenwerk + kleur geven naar wens. Je eigen creativiteit is de grens.

Klassiek

Hou je van een klassieke inrichting dan mag dit behang zeker niet missen! Allerlei oude, klassiek vormen op de muur plaatsen is een van de stoerste behangtrends van 2018. Met dit behang lijkt het alsof je echt diverse panelen en klassieke details uit diverse landen in je huis hebt geplaatst.

Kunst

Voor de echte extraverte persoonlijkheid is er kunstbehang, die uiteraard valt onder de creatiefste behangtrends van dit moment. Het behang is je schilderij / kunstwerk waarbij je je kamer kunt uit laten stralen in originaliteit. Heb je een hoge resolutie afbeelding van jouw eigen werk? Of van een kunstenaar die je inspireert? Dit kun je laten vertalen naar behang! Als je je nog meer wilt laten inspireren door behangtrends van 2018, kan je op diverse websites naar prachtige voorbeelden kijken waarbij behang en meubels origineel gecombineerd worden.
Afbeeldingen:
https://www.pinterest.com/pin/468233692493544130/
https://www.pinterest.com/pin/552957660491860954/
https://nl.pinterest.com/pin/382172718364691861/