ruimte behang

Een kinderkamer hoort vrolijk en inspiratievol te zijn, en moet een kind een goed gevoel geven van het moment dat hij of zij wakker wordt, tot het weer naar bed gaat. Met onderstaande kinderkamer behang tips creëer je een fleurige en creatieve omgeving, en daarbij ook nog eens een hippe kinderkamer waar je zelf ook graag in zal vertoeven en die jaren mee kan! Wat is er nu leuker dan samen met je kind te werken aan de ideale kinderkamer waar hij of zij zonder zorgen groot in kan worden? Behang voor in de slaapkamer van een kind is er werkelijk in elke stijl en met elk onderwerp te vinden. Kies jij voor een olifanten behang of juist voor een moderne Scandinavische print? Laat je inspireren door onderstaande kinderkamer behang tips!

Space is the place!

We zouden allemaal wel eens een tochtje door de ruimte willen maken, en dat kan met zogenaamd ruimte behang! Of het nu gaat om een getekende fantasie ruimte wereld, of een foto van sterren: hiermee valt je kind volledig tot rust in slaap Hij of zij voelt zich al snel een ware astronaut in een kamer waar fantasieën de vrije loop kunnen gaan. Er is ook fotobehang voor in de kinderkamer waar je het volledige sterrenstelsel op ziet en leert je kind wat meer over de verschillende sterren. Er is geen telescoop nodig in deze kinderkamer. De Kleine Beer, Grote Beer en andere sterrenbeelden zijn op dit fotobehang gewoon te vinden.

Behang met een kurk print

Ook populair in de kinderkamer is zogenaamd kurk behang Een natuurlijke look, maar goed te combineren met elke kleur die je wil. Creëer met dit speelse behang een soort hobbykamer waar je kinderen vrij in kunnen spelen. Het behang is goed te combineren met aardkleuren, zoals donkergroene stoelen, lichtblauwe kussen en andere fleurige accessoires om die kinderkamer vrolijk en licht te maken!

Een feestje in de kinderkamer

In een feest kinderkamer wordt slapen één groot feest! Er zijn tegenwoordig allerlei designs in het thema ‘feest’ voor de kinderkamer te vinden, waardoor je kind zich elke dag jarig voelt. In deze feestelijke omgeving kan het niet anders dan kinderen een goed gevoel geven en met een lach op hun gezicht wakker laten worden. Wil je de hele kamer behangen met de confetti print of kies je er juist voor om één muurtje feestelijk op te knappen? Bekijk wat in de kinderkamer past en maak er een echt feestje van!

Behang in de Scandinavische stijl

Een andere rustig behangprint voor de kinderkamer dat goed past bij de populaire Scandinavische look, is het behang met rustige patronen. Laat je kinderen al lekker jong opgroeien met stijl in een moderne omgeving. Dit vliesbehang past bij jongens en meisjes en kan goed gecombineerd worden met bijvoorbeeld veel accessoires en details. Het rustige behang patroon leent zich goed voor creatieve muur accessoires, zoals kinderkunst, muurplankjes, muurtekeningen en andere zaken waar je kind blij van wordt.

Een kamer vol stippen

Ben je op zoek naar een wat rustiger behang voor de kinderkamer? Een stippen patroon geeft altijd een rustiek gevoel. Wanneer jouw huis een moderne look heeft en je dat door het hele huis wilt doorzetten, dan is zo’n eenvoudige maar moderne behang een mooie keuze. Dit type kinderkamer behang past goed bij een kamer met neutrale kleuren en een overwegend witte omgeving. Nog een ander groot voordeel: dit raakt niet snel uit de mode en je raakt er niet snel op uitgekeken. Zo kan het patroon gerust tot in de tienerkamer meegaan!