hoekprofiel

Ideaal voor de vakman die direct met de profielen aan de slag wil gaan: Bij ALUMINIUMvakman.nl kun je alle profielen op maat en zelfs ook in verstek gezaagd bestellen, wel zo handig. 

Over ons:

ALUMINIUMvakman.nl is de online aluminium profielen specialist waar je een ruimte diversiteit aan profielen eenvoudig en voordelig kunt bestellen. Van massief rondstaf tot en met een aluminium T-profiel bij ALUMINIUMvakman.nl: je bestelt deze eenvoudig online, perfect op maat en altijd voor de beste prijs! 

Profielen in verstek, hoe werkt dit precies?

Bij ons bestel alle aluminium profielen op maat en daarnaast kun je deze bijna allemaal (m.u.v. de ronde profielen, oftewel de buis en de ronde staf) ook in verstek gezaagd bestellen. Je hebt hierbij uiteraard de keuze uit 1 kant of 2 kanten in verstek gezaagd. Deze keuze kun je binnen stap 2 ‘kies uw zaagsnede’ maken. Wanneer je kiest voor deze optie, verschijnt er een extra invulveld (specificaties). Hierbij vragen wij om de maatvoering van gewenste zaagsnede(s) in te vullen en volg hierbij aub 1-op-1 onze aanleverspecificaties. Dan weten wij zeker dat we direct aan de slag! Het in verstek zagen van aluminium profielen doen wij daarnaast voor een scherpe & vaste meerprijs en dit kunt u dan ook direct online (mee)bestellen. 

Brute profielen voor binnen.

Onze aluminium strips betreffen brut aluminium. Brut aluminium wordt ook wel onbehandeld / blank aluminium genoemd en deze zijn dus niet behandeld (geanodiseerd / gecoat). Brute aluminium profielen hebben – als ze nieuw zijn – een glanzend oppervlakte, maar dat zal in de loop der tijd doffer worden. Brut aluminium is geschikt voor binnen en soms ook voor buiten (ligt aan de toepassing), maar normaal gesproken adviseren wij hiervoor toch geanodiseerd / gecoat aluminium. Voor meer informatie bekijk zeker even onze website! Ook een hoekprofiel aluminium kopen bij ALUMINIUMvakman.nl doe je eenvoudig online & altijd voor de beste prijs!