kerstledverlichting

Over een kleine maand is the most wonderful time of the year alweer aangebroken. De tijd van kerstcadeautjes, kerstfilms, lekker veel eten en een hoop gezelligheid… en de tijd waarin het vroeg donker wordt en pas laat weer licht. Omdat je de feestdagen niet in het pikkedonker wilt doorbrengen, is investering in kerstverlichting een must. Met onze drie tips voor de leukste en meest unieke kerstverlichting pak je dit jaar pas écht uit.

Tip 1: Versier je kerstboom met kerstboomverlichting

Met kerstboomverlichting kun je verschillende kanten op. Gebruik je warme verlichting, dan krijgt je kerstboom een authentieke look. Bovendien kun je dan helemaal losgaan met gekke kerstslingers, kerstballen en andere ornamenten. Dit jaar kun je echter ook voor gekleurde kerstboomverlichting gaan. Hiermee creëer je al direct een hele andere look voor je kerstboom. Met gekleurde lampjes wordt de kerstboom namelijk vrolijker en unieker. Ga jij voor blauwe of rode lampjes of wil je allerlei kleuren door elkaar heen in je boom? De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo steelt jouw kerstboom dit jaar écht de show.

Tip 2: Bouw een kerstdorp met verlichte kersthuisje

Door een paar verlichte kersthuisjes bij elkaar te zetten, samen met wat kleine boompjes of figuurtjes en misschien wat nepsneeuw, vormt zich al gauw een prachtig tafereel. Ga jij namelijk ook elk jaar naar het tuincentrum om te genieten van al die mooie kerstversieringen? Dan sla je het gedeelte met de leuke kersthuisjes vást niet over. Ieder jaar weer kun je genieten van de miniatuurpoppetjes en kleine huisjes die samen een prachtig kerstdorp vormen. Ook thuis kun je dit winterse tafereel dus creëren. De kersthuisjes zijn voorzien van (led-)verlichting, waardoor dit niet alleen een prachtig detail toevoegt aan uw kerstinterieur, maar ook zorgt voor extra verlichting tijdens de feestdagen. 

Tip 3: Decoreer je tuin met kerstfiguren

Als het binnenshuis gezellig is, kunnen je voor- en achtertuin natuurlijk niet achterblijven. Met leuke lampjes zorg je ervoor dat je al direct een fijn gevoel krijgt als je de straat in komt rijden. Wat bijvoorbeeld een leuke en unieke manier is om je tuin te decoreren, is met kerstfiguren. Dit zijn figuren, zoals rendieren of sneeuwpoppen, die voorzien zijn van led-verlichting. Zet deze in de tuin en je weet zeker dat je ook buiten dat kerstgevoel krijgt. 

Deze kerst zit je niet in het donker, want met onze tips schaf je de leukste en gezelligste kerstlampjes aan. Zo kun je optimaal genieten van de feestdagen en weet je zeker dat het écht the most wonderful time of the year wordt!