bezuinigen

Duurzaamheid is een thema wat alsmaar belangrijker wordt in de westerse samenleving. Dit willen we natuurlijk zoveel mogelijk tegengaan, gelukkig kunnen we met zijn alle iets hieraan bijdragen. Maar hoe? En wat kan men hier individueel in betekenen?

De voordelen

LED-lampen zijn eenvoudig te installeren in elke kamer, en u kunt ze overal gebruiken waar er een elektriciteitsvermogen is. LED-technologie maakt ze zeer duurzaam en flexibel, wat betekent dat ze kunnen worden geïnstalleerd waar andere lichten zouden breken of onstabiel worden. LED-verlichting hebben een lange levensduur, wat betekent dat ze jarenlang de heldere verlichting kunnen blijven leveren. De energie-efficiëntie van LED-verlichting is ongeëvenaard, wat betekent dat u veel minder betaalt bij maandelijkse nutsrekeningen. De totale kosten van een LED-licht zijn ook geweldig, waardoor ze een geweldige optie zijn als u probeert geld te besparen. LED-lampen gebruiken slechts 20% van de energie die normale gloeilampen doen, wat betekent dat u een helder, langdurig licht krijgt zonder een arm en een been te betalen.

LED-aangestoken borden en advertenties zijn al lang een populair zicht geweest op stadsstraten en in winkelcentra. LED-technologie is in de afgelopen jaren aanzienlijk verbeterd, waardoor LED-lampen meer helder zijn en van verder weg worden gezien. LED-displays hebben vijf keer de hoeveelheid helderheid van normale displaybollen, wat betekent dat mensen de tekst op uw borden van een grote afstand kunnen lezen. LED’s zijn ook waterdicht, wat betekent dat u uw LED-display in de buurt van een waterbron of een ander gevaarlijk oppervlak kunt plaatsen. Ze hebben geen bewegende delen, dus ze zullen cool blijven aan de aanraking en zullen daarom niet opwarmen en de huid verbranden.

De werking van Led

De lampen die je het beste kunt vervangen zijn de gloei- en halogeenlampen omdat deze het meeste onnodige warmte afgeven. Led verlichting kost wel iets meer dan andere lampen, maar dit betaalt zichzelf uiteindelijk terug doordat je energierekening lager wordt. Ook hoef je minder vaak op pad om een nieuwe lamp te kopen.

Dit waren onze tips voor de eerste stap naar een duurzame wereld