houten jaloezieen

Er zijn enorm veel verschillende soorten raamdecoratie. Zo veel dat het soms lastig kan zijn om de keuze te maken welke de meest geschikte is voor jou. In deze blog willen wij één soort uitlichten, namelijk de houten jaloezie. Dit zullen we doen door drie voordelen aan deze soort raamdecoratie te benoemen. Lees dus snel verder!

  1. Het helpt om sfeer te creëren

De houten jaloezie helpt enorm bij het creëren van sfeer in jouw woonkamer. Dit doet hij op verschillende manieren, namelijk door middel van lichtinval, maar ook door de warmte die het hout van de jaloezie uitstraalt. Deze warme zorgt voor een aangename, gezellige sfeer in jouw woonkamer, wat natuurlijk altijd fijn is om te hebben. Probeer de houten jaloezieën te combineren met een paar andere houten items, zodat het perfect binnen jouw interieur past!

  1. Jij hebt de controle over de lichtinval

Houten jaloezieën bieden de mogelijkheid om deze te sluiten zover jij wilt. Dit betekent dus dat jij zelf de lichtinval bepaalt, en daarmee ook de sfeer in de woonkamer. Overdag kan het bijvoorbeeld fijn zijn om te genieten van het zonlicht, maar ’s avonds is het juist lekker om de jaloezieën te sluiten, en juist het licht van binnen te laten komen, door middel van lampen of kaarsen. Je hebt de volledige controle over de houten jaloezieën, waardoor je zeker weet dat het licht perfect geregeld zal zijn in elke situatie.

  1. De privacy in je huis keert terug

Een nadeel aan veel licht in je huis, kan zijn dat je weinig privacy ervaart. Dit komt doordat iedereen zo je huis in kan kijken. Dit hoeft natuurlijk niet zo te zijn, maar het feit dat de mogelijkheid er is, zorgt al voor een gevoel van weinig privacy. Door houten jaloezieën te installeren, keert dit gevoel helemaal terug, zonder dat het ten koste gaat van de lichtinval. Door de mogelijkheid om de jaloezieën half te sluiten, laat jij het licht nog wel binnen, maar zorg je ervoor dat niemand van buitenaf meer jouw huis in kan kijken. Ideaal dus!

Raamdecoratie.com

Een probleem dat jij kan ervaren met het uitzoeken van de perfecte vorm van raamdecoratie, is ramen in een lastige vorm. Bij Raamdecoratie.com is dit in geen geval een probleem. Zij maken houten jaloezieën op maat, waardoor jij zeker weet dat de houten jaloezie perfect op jou ramen zal passen!