nieuwe bank kopen

Ben jij op zoek naar een nieuwe bank? Tegenwoordig is de bank in veel verschillende materialen, kleuren en modellen krijgen. De keuze is reuze. Welk model, welke kleur en welk model je kiest hangt af van jouw ruimte, budget en inrichting. Lees deze blog en laat je inspireren!

Welk model moet ik kiezen?

Bankstellen zijn er in verschillende modellen te verkrijgen, je kunt hierbij denken aan de volgende type banken:

  • Sofa’s: 2zits- en 3zits banken gericht op comfort
  • Loungebanken: Een normale rechte bank, met aan één kant een loungedeel
  • Hoekbanken: vaak een driezitter waar je met een hoek waar je heerlijk kunt liggen

Of je kiest voor de 2zits-, 3zits-, 4zits- of 5zitsbank hangt af van de ruimte die je hebt op de plek waar jij jouw bank kwijt wil. Heb je veel ruimte in huis, kun je natuurlijk kiezen voor een extra grote bank!

De kleur van het bankstel

Een bank krijgt vast een prominente plek in jouw ruimte, hierdoor is het uiterlijk van de bank ook sfeerbepalend. Ga daarom voor een kleur en stijl bankstel die past bij jouw huidige inrichting. Trends zijn natuurlijk leuk om in de gaten te houden, maar uiteindelijk gaat het om jouw smaak. Het is de bedoeling dat je jarenlang plezier blijft houden van je nieuwe bankstel, dan zou het jammer zijn als de kleur niet helemaal past bij de rest van de inrichting. Koop een bank dus niet in een bepaalde kleur omdat dit de nieuwe trend is, maar ga voor een kleur die goed bij je past.

Budgetproof

Aan een bankstel hangt natuurlijk ook een prijskaartje. Een mooie bank is dan ook best een investering. Wij hebben onlangs de oplossing gevonden om op onnodige kosten te kunnen besparen, namelijk de partij Urbansofa. Door deze partij is er een logistiek systeem ontwikkeld, waardoor het mogelijk is om het bankstel te leveren zonder externe schakels als een importeur, distributeur en groothandel. Al deze tussenschakels zijn vaak de boosdoeners wanneer het gaat om een hoge prijs van de bankstellen. De externe schakels leveren namelijk werk en hier moet uiteraard ook voor worden betaald. Bij fabrieksverkoop wordt je bankstel direct geleverd vanuit de fabriek waar deze is geproduceerd. Door te kiezen voor fabrieksverkoop ben je verzekerd van een mooie bank die daarnaast ook nog eens budgetproof is!

Urbansofa bankstellen

Ben jij nieuwsgierig naar de UrbanSofa loungebanken, sofa’s of hoekbanken? Neem eens een kijkje op de website. Daarnaast heeft Urbansofa ook verschillende verkooppunten waar jij de verschillende banken kunt komen bekijken. Naast het besparen op de kosten verandert er voor jou als consument eigenlijk niets. Voor service en garantie ben je gewaarborgd door de meubelwinkel waar jij je hoekbank uitkiest. De fabrieksverkoop verkort ook de levertijd, dit komt doordat de externe schakels binnen het logistieke traject worden uitgeschakeld. Zo kun jij al snel neerploffen op je nieuwe bank!