verschillende schilderijen

Ben je op zoek naar een switch in jouw interieur? Nieuw kleurtje op de muren, een mooie foto aan de wand of ben je toch meer geïnteresseerd in het aanschaffen van een nieuw schilderij? Goed voor te stellen! Schilderijen aan de muur geven nou eenmaal een extra touch aan de uitstraling van jouw woon- of slaapkamer, en zijn daarom ook niet weg te denken uit de meeste Nederlandse woonkamers! Van geschilderde plattegronden van een stad, tot aan een stilleven; een schilderij komt al snel goed tot zijn recht. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten schilderijen en een aantal daarvan is de laatste tijd erg populair. Wij lichten de meest populaire schilderijen van dit moment graag voor je toe! Lees je even met ons mee? 

3D schilderijen

Hip, hot and happening! Wellicht heb je het wel eens voorbij zien komen op de sociale mediakanalen, of hangt er één (of meerdere?) bij een van jouw vrienden of vriendinnen aan de muur; een 3D schilderij! Met de aanschaf van een 3D schilderij breng je in een mum van tijd extra dimensie aan jouw woonkamer. De 3D schilderijen geven vaak de lijnen van een vorm neer, zoals bijvoorbeeld de vorm van een gezicht, maar je kan ze ook krijgen in optische illusies! 

Glazen schilderijen

Misschien heb je er nog nooit eerder van gehoord, maar de laatste tijd verovert deze soort schilderij vele muren van Nederlandse gezinnen. Een glazen schilderij is een foto van een bepaalde setting, zoals een mooi landschap of een glasschilderij natuur. De schilderijen hebben de mooiste kleuren, maar kunnen ook juist voorkomen in zwart-wit filter! Voor de mooiste schilderijen van glas raden wij je aan om even een kijkje te nemen op glazenschilderijen.nl.

Moderne stillevens

De meeste kennen het originele stilleven wel, vaak afgebeeld met een fruitschaal of een tros druiven en een kan wijn. Tegenwoordig is het moderne stilleven een graag geziene gast in vele Hollandse keukens. Bij een modern stilleven worden andere voedsel en dranken gebruikt, hierbij kan je denken aan een bordje met een salade of juist sushi. Of er wordt gespeeld met de ouderwetse fruitsoorten die gebruikt werden; zoals een gesplashte citroen! Het gebruik van een modern stilleven geeft een speelse touch aan bijvoorbeeld een woonkamer of keuken, en wordt daarom de laatste tijd steeds vaker gekozen dan een ‘’ouderwets’’ stilleven!