stijlvol-koken-met-pitt-cooking

De keuken speelt steeds meer een belangrijke rol in ons huis. Net als in ons interieur, vinden we het belangrijk dat de keuken van alle gemakken is voorzien. Ben je een liefhebber van koken? Dan is Pitt Cooking iets wat niet in jouw keuken mag ontbreken. Deze nieuwe trend in koken is niet alleen heel mooi om te zien, maar brengt stijlvol koken ook nog eens naar een hoger niveau. Door het gemak van de geïntegreerde kookpitten in het werkblad van de keuken wordt niet alleen een strak resultaat verkregen, maar zijn de problemen met te kleine gaspitten en te grote pannen ook nog eens verleden tijd.
pitt cooking
Afbeelding: https://nl.pinterest.com/pin/361906520036439288/

Wat is Pitt Cooking?

De naam zegt het eigenlijk al. Bij Pitt Cooking kook je op los geplaatste gaspitten, die worden geïntegreerd in het werkblad van de keuken. Het plaatsen van deze branders kan op veel verschillende soorten materiaal, en is daarom geschikt voor vrijwel iedere keuken. Pitt Cooking biedt een groot assortiment losse gaspitten aan welke willekeurig op het aanrechtblad kunnen worden geplaatst. Op deze manier ben je niet meer afhankelijk van een vaste ruimte om te koken, zoals dat wel het geval is bij een kookplaat of een gasfornuis. Het grote voordeel van Pitt Cooking is tevens dat de branders minimaal 8 cm verder uit elkaar kunnen worden gezet dan bij traditionele pitten het geval is. Er is dus altijd voldoende ruimte voor jouw pannen, of voor die grote wok. Bij Pitt Cooking worden de technische onderdelen keurig weggewerkt onder het aanrechtblad, zodat er op jouw werkblad niets anders overblijft dan een strak design.

Pitt Cooking is dé oplossing voor een trendy keuken

Als je een mooie trendy keuken hebt met een strak ontwerp, dan kan een kookplaat of een gasfornuis nog wel eens uit de toon vallen. Met Pitt Cooking worden de mooie strakke lijnen van jouw keuken nog eens extra benadrukt, doordat de branders één zijn met jouw werkblad. Daarnaast bepaal je met Pitt Cooking zelf waar je de gaspitten wil plaatsen, wat jouw keuken natuurlijk super trendy maakt. Doordat de gasbranders van Pitt Cooking verkrijgbaar zijn in meer dan 30 verschillende modellen, kan stijlvol koken helemaal op jouw wensen worden afgestemd. Pitt Cooking is dé eye-catcher in de trendy keuken van nu!
Uitgelichte afbeelding: https://nl.pinterest.com/pin/372672937892625995/