tv beugel

Na een dag hard werken en van hot naar her rennen heerlijk op de sofa neerploffen en je favoriete tv series bekijken. Het klinkt fantastisch toch? En als dat al een heerlijk idee is, wat als je dat dan ook nog eens kan doen in de meest comfortabele omstandigheden die je je maar kan inbeelden? Met een draaibare tv beugel geniet je nog meer van die meer dan verdiende Netflix-serie.

De verschillende mogelijkheden

De tijd dat je voor je tv toestel te plaatsen enkel kon kiezen voor een groot en lomp meubel dat altijd in de weg lijkt te staan, is gelukkig voorbij. Met de komst van de tv beugel kan je nu ook kiezen voor een stijlvolle en ruimtebesparende manier om je tv een plaatsje te geven zonder dat je aan kijkplezier moet inboeten, wel integendeel.

Vaste tv beugel

Wil je zo weinig mogelijk plaats laten innemen door de tv beugel en wil je deze plat tegen de muur hangen? Dan is een vaste en/of platte tv beugel voor jou de oplossing. De keuze is hier relatief eenvoudig, het komt er gewoon op aan het juiste formaat beugel te kiezen voor jouw toestel en het tv kijken kan beginnen.

Kantelbare en draaibare tv beugel

Heb je liever meer mogelijkheden voor de ophanging van je tv toestel, dan kies je beter voor een kantelbare of draaibare tv beugel.

De voordelen van een draaibare tv beugel

Met een draaibare tv beugel kan je alle kanten op. Je kan de positie aanpassen aan de voorkeuren van diegene die op dat moment tv wil kijken, maar je kan die ook aanpassen aan de positie die je op dat moment wil innemen. Liggend of zittend tv kijken, het maakt een verschil naar de beste positie natuurlijk. Hoe je de draaibare beugel ook draait of keert, je kan steeds genieten van de meest comfortabele en ergonomische verantwoorde positie. Gedaan met een stijve nek of pijnlijke rug na een avondje netflixen dus, als dat geen goed nieuws is.

De draaibare tv beugel is ook prima geschikt voor iedere ruimte in je woning en neemt geen beschikbare vloerruimte in, die blijft helemaal vrij voor je andere leuke spullen. Ook een prima idee voor wie op een flat of in een kleinere woning woont en voldoende open ruimte wil hebben.

Een strak en modern interieur of eerder landelijk? De draaibare tv beugel past in iedere woning en is geschikt voor iedere stijl van interieur. Ook hier hoef je dus niet te twijfelen om de overstap te maken van een tv meubel naar een tv beugel.

Heb jij jouw draaibare tv beugel al gekozen?

Voor iedere woning en ieder tv toestel is de perfecte draaibare tv beugel op de markt verkrijgbaar, ga dus die van jou al maar vast uitkiezen. Je zal je afvragen waarom je nog niet veel eerder voor deze oplossing koos en je zal nog intenser genieten van je tv tijd op jezelf of samen met het hele gezin. Weet je nog niet helemaal welke draaibare tv beugel voor jou de beste is? De adviseurs helpen je graag verder.