chocolade proeverij

Ben je een echte chocolade fan en je vrienden ook? Dan is het leuk om samen een chocolade proeverij te organiseren. Merken zoals M&M, KitKat en Reeses hebben standaard smaken die de meeste mensen kennen. In het buitenland hebben deze merken ook andere bijzondere smaken op de markt gebracht. Deze zijn nu ook verkrijgbaar in Nederland. Ben je benieuwd naar de bijzondere smaken? Lees dan verder! 

M&M
De meeste mensen kennen ze wel: M&M’s. Dit zijn chocolade balletjes met verschillende vullingen, zoals pinda, chocola of crispy. Wat de meeste mensen niet weten is dat er nog meer smaken zijn. Dit zijn bijzondere smaken zoals lime, pretzel en brownie. Ben je fan van M&M’s? Dan is het leuk om met je vrienden een M&M proeverij te organiseren. Iedereen neemt een verschillende smaak mee en vervolgens raden jullie van elkaar welke smaken iedereen heeft meegebracht. 

KitKat

KitKat is een populaire chocoladereep die bestaat uit laagjes wafel gehuld in een laagje melkchocolade. Net zoals M&M, heeft KitKat ook een paar bijzondere smaken op de markt gebracht. Dit zijn KitKatrepen met smaken zoals pindakaas, pompoentaart, Matcha, Cheese Cake en popcorn. 

Reeses

Reeses zijn erg populair in Amerika, maar in Nederland is de chocolade wat minder bekend. Dit chocolaatje bestaat uit een chocolade cup die gevuld is met pindakaas. Naast de pindakaasvulling heeft Reeses nog meer verschillende smaken, zoals aardappelchips, pretzels en bloesem. 

Bestel de verschillende smaken! 

Ben je benieuwd naar deze bijzondere smaken van de populaire chocolaatjes? Neem dan een kijkje op de website van candyonline.nl. Deze partij heeft een enorm aanbod aan snoep dat je makkelijk online kunt bestellen. Bestel de verschillende smaken, nodig je vrienden uit en proeven maar! Heb je een vraag over een product? Neem dan contact op met de klantenservice en laat je adviseren.