De Nederlander kiest steeds vaker voor solar zonwering als vervanger van elektrische zonwering. De solar zonwering is de afgelopen jaren enorm populair geworden. Dit omdat deze groene oplossing voor zonwering enorm eenvoudig is te installeren. Men hoeft niet meer torenhoge kosten te betalen aan monteurs (die vaak bijna even duur zijn als de rolluik zelf), maar kan het zelf gaan monteren. Met een paar schroeven en kit heb je een rolluik super eenvoudig zelf geplaatst. Solar zonwering is de toekomst en is naast kostenbesparend, ook erg modern en voorzien van allerlei technologie├źn. Ga jij binnenkort de overstap maken naar solar zonwering?

Waarom solar zonwering de toekomst is

Jarenlang waren er in de rolluiken wereld maar twee mogelijkheden: een draadloze radio motor of een bedrade motor. Met de draadloze radio motor wordt bedoeld dat je de motor van het rolluik kunt bedienen met een draadloze zender (wandschakelaar of afstandsbediening). De bedrade motor bedien je met een traditionele schakelaar die verbonden is met een kabel. Een draadloze radio motor is echter nooit echt draadloos, want er moet altijd nog een voedingskabel worden aangesloten op het stroomnet. Dit is bij de consument altijd een heikel punt geweest, omdat er een gat in de gevel moest worden geboord. Met rolluiken op zonne-energie is dit niet meer nodig. De solar motoren zijn namelijk voorzien van een accu die wordt gevoed door de zonnepaneel die op de kast van het solar rolluik zit. Eenmaal opgeladen kun je de rolluiken (bij normaal gebruik) ca. 100 dagen bedienen. 

Bestellen

Bestellen van solar zonwering kun je doen op Rolluiken33.nl. Online hebben ze alle informatie staan over solar zonwering. In het online product kun je ook 8 stappen doorlopen. Wanneer je deze stappen doorloopt, heb je jouw solar zonwering samengesteld. Elk stap voor het samenstellen van jouw solar zonwering wordt zorgvuldig uitgelegd, zodat er geen misverstanden ontstaan. De focus van Rolluiken33.nl ligt op online, zodoende hebben ze de beste configurator voor solar zonwering voor gemaakt. Naast online solar zonwering bestellen, kun je ook kiezen om de showroom in Venlo te bezoeken of per telefoon of mail een bestelling te plaatsen.