laat je wensen voor - wonenwebsite (1)

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen ervoor om de trap om te toveren tot een waar designobject. Niet langer zijn trappen louter objecten die twee verdiepingen verbinden. Ze kunnen nu een luxueuze uitstraling hebben. Wil jij ook een echte eyecatcher van je trap maken? Dan vind je mogelijkheden bij een specialist in traprenovatie. Of je trap nu beschadigd, verouderd of onveilig is geworden, een renovatie van je trap uitgevoerd door rasechte vakmensen biedt de oplossing. In dit blog vertellen we je de verschillende mogelijkheden waarmee jij je trap laat opfrissen en weer jaren van een veilige en toch prachtig designobject geniet.

Het trede-over-trede-systeem

Heb jij thuis een dichte trap? Dan bevindt zich daaronder waarschijnlijk een berging, trapkast of toilet. De treden zijn via stootborden aan elkaar verbonden. Bij een traprenovatie worden in dat geval nieuwe stootborden en eventueel overzettreden en sluitlijsten gemonteerd. Als er in jouw huis een betonnen trap staat, is ook die uitermate geschikt om te renoveren met het trede-over-trede-systeem. Kale traptreden worden dan voorzien van prachtige nieuwe planken. Deze planken zijn extra goed bestand tegen krassen, slijtage en stoten. Ook zijn ze voorzien van antislip-toplaag en hebben ze een geluiddempende werking.

Bekleden of dichtmaken?

Laat jij een open trap renoveren? Dit vereist extra expertise. Ieder gedeelte van de trap is vanuit de gang of woonkamer zichtbaar en daarom is er geen plaats voor half werk. Elk onderdeel moet perfect worden uitgevoerd. Je hebt daarbij de keuze uit een enkelzijdige of een volledige traprenovatie. Vakkundige montage en afwerking zijn natuurlijk vereist. Laat jij je open trap bekleden of wil je deze juist dicht laten maken? Een dichte trap creƫert extra opbergruimte, bespaart stookkosten en maakt een (voor kinderen) gevaarlijke trap stukken veiliger.

Vakwerk bij Stairz

Door jarenlange ervaring en technische kennis kunnen vakmensen jouw trap renoveren. Een specialist behandelt iedere trap als uniek. Hiervoor is maatwerk vereist. Ieder onderdeel moet perfect op de volgende aansluiten. Stairz Traprenovatie is een specialist waar je maar liefst twintig jaar garantie krijgt. De experts van Stairz komen vrijblijvend en kosteloos bij je langs om advies te geven en eventueel de kosten van een traprenovatie met je te bespreken. Twijfel dus niet langer en laat de trap bij jou thuis voorzien van een volledig nieuwe look!