werleds-interieur

Als wereldreiziger hou je ervan om je te omringen met herinneringen aan de plaatsen die je bezocht hebt. Je hebt een eigen stijl en combineert kleuren, stoffen en materialen van over de hele wereld en maakt er één geheel van. Het interieur van een wereldreiziger straalt avontuur uit.

De meubels van een wereldreiziger

Kies bij je meubels voor natuurlijke materialen, zoals rotan of hout. Door een mix van natuurlijke materialen met kleurrijke accessoires creëer je een warme uitstraling. Lage tafels met zitkussens geven je huis een Oosters sfeertje. Een kast met vakken in verschillende grootte biedt meer dan voldoende ruimte om je souvenirs uit te stallen. Heb je minder ruimte? Met een letterbak richt je je eigen mini-museum in.

Kleden en accessoires

Heb je het Midden-Oosten bezocht? Kies voor zachte Perzische tapijten die zorgen voor kleur en verbinding in de ruimte. Leg warme kleden op je bank uit Zuid-Amerika en kleed je bank verder aan met sierkussens. Ook neutralere kleuren passen prima in het interieur van een wereldreiziger. Denk aan mooie schelpen en grote, groene planten. Ook hoef je niet de hele wereld in huis te halen. Kies voor de stijl van een land of een werelddeel. Ga op reis in je eigen huis en geef elke kamer een eigen stijl.

Muurdecoratie

Wat heeft een echte wereldreiziger nu aan de muur hangen? Natuurlijk geldt ook hier dat je je muren versierd met souvenirs en herinneringen aan de plekken die je bezocht hebt. Druk jouw foto’s af op hexagons, van die zeshoekige vormen. Met een hexagon creëer je met je eigen foto’s een echt kunstwerk aan de muur. Ook een wereldkaart aan de muur is een leuke herinnering aan de plaatsen die je bezocht hebt, maar ook zeker een kaart om bij weg te dromen over alle plekken waar je nog herinneringen wilt maken. Kies voor een wereldkaart blanco en geef je eigen draai aan de kaart door de plekken in te kleuren waar je geweest bent, foto’s op te plakken of het te versieren met stukjes stof. Zwart-wit laten kan natuurlijk ook. Met deze ideeën geef je als wereldreiziger je eigen draai aan je muurdecoratie.