woning-schilderen

Na jaren zwerven van huurwoning tot huurwoning is het eindelijk zover. Na tijden hunkeren, maanden lang zoeken en overwegen, hebben jullie nu dan echt de sleutel van je eerste eigen droomwoning in handen. De ideale plek die je stiekem altijd voor ogen had is nu realiteit. Al moet er dan nog het wel het nodige werk worden verricht, voordat je eindelijk je intrek kunt nemen. Maar wat is er fijner dan al klussend aan de slag te gaan om jouw woning tot jouw perfecte stek te maken?

Een nieuwe badkamer met veel hout die aansluit op de speciale wensen van je partner, een nieuwe vloer van Portugese tegels in de keuken die mediterrane sfeer in huis brengt en eikenhouten kasten in de slaapkamer.  Zo zijn er verschillende concepten die op je wishlist staan om je nieuwe huis om te toveren in een ware droombestemming. 

Met de sleutel in de hand kan het verfen beginnen 

En daarnaast zijn er natuurlijk de kleinere details die om aandacht vragen. Er moet geschrobd, geveegd, geschuurd en geverfd worden om alle details er perfect uit te laten zien. Een ding is de sleutel krijgen, iets anders is het om je huis af en op orde te hebben natuurlijk!

Als je binnen aan de slag gaat met de verfkwast is het een goed idee om vooraf te bekijken met wat voor materiaal je wilt gaan werken om het optimale resultaat te verwezenlijken. Wat voor oppervlakken ga je bewerkend en wat is het resultaat dat je voor ogen hebt. Als je op zoek bent naar een goede lakverf voor het houtwerk in je interieur, is het misschien een goed idee om te kijken naar de Sigma S2U Nova Satin, een kwaliteits verf die razend populair is onder professionele vakschilders en enthousiaste doe-het-zelvers. 

Of je nu aan de slag wilt met de deuren en kozijnen van je woning, of juist andere soorten oppervlakken wilt bewerken, de Sigma S2U Nova Satin is een product van hoge kwaliteit dat op meerdere ondergronden kan worden toegepast. We hebben de voordelen van deze verf even voor je onder elkaar gezet.

Krasvast, slijtvast en kleurvast

Sigma S2U Nova Satin heeft behoorlijk wat voordelen ten opzichte van andere soorten lakverf. Kleurvastheid is een van de aspecten van dit product, waardoor je lange tijd kunt genieten van je harde werk en het hout er als nieuw uit blijft zien. Daarnaast is de verf kras- en slijtvast, zodat het intensieve werk met de kwast goed en blijvend is. Ook is de Sigma S2U Nova Satin gemakkelijk te verwerken, heeft het een uitstekende vloeiing, droogt het vlug en het is ook geurarm. 

Wat de Sigma S2U Nova Satin bijzonder maakt is de toepassing van LTA+-technologie. Hierdoor verzeker je jezelf van  een goed resultaat dat lang mooi blijft, doordat er als het ware een speciale beschermende laag ontstaat, waardoor vet en vuil zich niet aan het oppervlak kunnen hechten. Dit is met name belangrijk als je de verf toepast voor bijvoorbeeld houten deuren en kozijnen. Deze komen geregeld in contact met je handen, bijvoorbeeld om te openen of om dicht te doen. Dankzij de LTA+-technologie zullen daar niet langer vlekken op achter blijven. 

Gooi de deur open met die sleutel en maak een inventarisatie van wat er zoal moet gebeuren. Haal de overal uit de oude doos en begin met renoveren. Je zult zien dat je nieuwe woning zich razendsnel in een droomhuis veranderd!