dreamstime_s_56546983-1

Rolgordijnen: iedereen kent ze wel. Ze zijn hartstikke functioneel en ze zijn ook nog eens erg betaalbaar. Een ideale oplossing dus om je ramen af te schermen van daglicht of inkijk. Maar ben je eigenlijk al bekend met duo rolgordijnen? De naam zegt het al: dit type rolgordijn bestaat uit twee stoflagen die je ten opzichte van elkaar kunt laten bewegen. Zo creëer je eenvoudig openheid binnen een ruimte. Met een duo rolgordijn combineer je dus sfeer en functionaliteit.

Sfeervolle duo rolgordijnen

De mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om duo rolgordijnen. Neem alleen al het uitgebreide kleurenpalet. Hiermee kun je iedere ruimte in huis voorzien van de juiste uitstraling. Met de kleur kies je precies welke uitstraling je wilt creëren. Of je nu een landelijk, industrieel of een modern interieur hebt: met duo rolgordijnen maak je pas écht de sfeer. Daarbij kun je ze in elke ruimte in huis toepassen. Of dit nou de slaapkamer, badkamer of keuken is: duo rolgordijnen zijn multifunctioneel.

Maak de beste deal!

e aanschaf van nieuwe rolgordijnen kan natuurlijk een hele investering zijn. Bovendien wil je er graag meerdere jaren mee doen, dus daarom is het belangrijk dat je goed nadenkt over het maken van een keuze. Het kan helpen om contact op te nemen met specialisten. Bijvoorbeeld de medewerkers van Raamdecoratie.com. Zij staan je graag telefonisch of per mail te woord. De medewerkers kennen het assortiment van duo rolgordijnen uit hun hoofd. Bovendien vind je bij deze partij ook nog eens een heel ruim aanbod met duo rolgordijnen, zodat je hier vast en zeker wel kunt slagen. Extra voordelige uit zijn? Vraag dan eens naar de actuele aanbiedingen. Dit kan je een hoop geld schelen en valt die hele investering misschien behoorlijk mee.