badkamer-en-suite-inspiratie

Wat geeft je nu een luxer gevoel dan een badkamer en suite? Vanuit je heerlijk warme bad, duik je zo je bed in. Je hebt hier geen groot gerenoveerd Victoriaans huis voor nodig. Waarschijnlijk past het ook in jouw woning en de verbouwing hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. Zie jij een badkamer en suite ook wel zitten? Bekijk dan de mogelijkheden.

Ga-voor-een-badkamer-en-suite

Past het in je woning?

Een badkamer en suite biedt heel veel woonplezier, maar hoe maak je er ruimte voor? Wanneer je een grote slaapkamer hebt, heb je de perfecte situatie om een badkamer aan te bouwen. Je kunt de ruimte zoveel mogelijk open laten door gedeeltelijk gebruik te maken van glazen scheidingswanden. Als je kamer wat aan de kleine kant is, maar je hebt een aangrenzende slaapkamer die je niet gebruikt, is een slaapkamer met badkamer ook makkelijk te bereiken. Je kunt enkel een deur in de tussenmuur plaatsen of je kunt voor grote glazen deuren of een glazen wand gaan. Op deze manier ziet zelfs een kleine badkamer en suite er ruimtelijk uit! Om een stijlvolle ruimte te creëren, kun je het beste eerst badkamer en suite inspiratie opdoen. Er zijn namelijk zoveel mensen die je voorgingen en die jou kunnen helpen het beste uit je renovatie te halen.

Ga-voor-een-badkamer-en-suite

Geef je woning een modernere look

Een slaapkamer met badkamer is luxueus, makkelijk en modern. Bovendien hoeft het helemaal niet zoveel meer te kosten dan een normale badkamerrenovatie. Op de leidingen die verplaatst moeten worden na, zal de verbouwing ongeveer hetzelfde verlopen. Het is dus voor vrijwel ieder huishouden mogelijk om een grote of kleine badkamer en suite te creëren. Geef je woning een modernere look met een renovatie waar je nog veel plezier van zult hebben. Doe badkamer en suite inspiratie op online en maak op basis daarvan je eigen ontwerpen. Bedenk alles dat je nodig zult hebben, zoals een goede afzuiging, een waterresistente vloer en nieuwe leidingen. Vraag vrijblijvend offertes aan en kijk wat binnen jouw mogelijkheden ligt. Voor je het weet, lig je heerlijk relaxt in je badkuip in je badkamer en suite!

slaapkamer-met-badkamer