mooie-hoek-loungebank-voor-buiten

Teakhout heeft volop onze tuinen en terrassen veroverd. Teak houten hoek loungesets hebben heel wat voordelen. Teakhout heeft een warme uitstraling. Het heeft een unieke houtstructuur en vertoont noestjes. Daardoor creëert het een warme sfeer. Teak is zeer sterk, het splijt niet en daardoor gaat je mooie houten hoek loungebank ook zeer lang mee. Het bijzondere aan teak is dat het makkelijk te onderhouden is. Je kunt het zelfs onbehandeld laten en je teak hoek loungeset mag zelfs in de winter buiten blijven staan. Je maakt het één keer per jaar schoon met een borstel en een licht sopje. Na een tijdje zal onbehandeld teak een grijze tint krijgen. Als je toch kleur de originele kleur van je mooie hoek loungebank voor buiten wilt behouden, dan behandel je het met teakolie.

De mooiste teak houten hoek loungesets op een rijtje

Met de zomer in het achterhoofd, en het zomerklaar maken van je tuin daarbij, gingen wij voor jou alvast op zoek naar de mooiste teak houten hoek loungesets en laten jou graag meegenieten. Laat je inspireren en kies de perfecte houten hoek loungebank voor in de tuin of op je terras.

Moderne houten hoek loungeset Long Island Costal

Deze Long Island Coastal loungeset is een teak houten hoek loungeset met een moderne uitstraling. De fijne poten geven aan het geheel een strakke look. Deze teakhouten hoek loungeset is gevormd uit houten balken die duidelijk zichtbaar zijn. Ondanks zijn fijne vormgeving heeft deze mooie houten hoek loungebank een stoere uitstraling. De zitplaatsen zijn breed en diep en dat geeft extra comfort. Bij deze mooie hoek loungebank voor buiten worden comfortabele kussens mee geleverd. Dankzij de extra kussentjes voor in de rug zit je extra makkelijk in deze loungebank. Het tafeltje van de set is in dezelfde stijl en uitvoering uitgewerkt. De strakke vormgeving past zowel in een moderne, minimalistische als in een stoere of industriële omgeving. Anderzijds past deze houten hoek loungebank voor buiten ook perfect bij een landelijke of klassieke woning.

Mooie teak houten hoek loungeset Dutch garden Kota

Deze Dutch Garden Kota loungeset is een echte eyecatcher in je tuin of op je terras. Je kunt het gerust één van de mooiste teak houten loungesets van deze tijd noemen. Deze mooie houten hoek loungebanken zijn uitgevoerd in een combinatie van hout en aluminium. De houten hoek loungeset is vervaardigd in gecertifieerd teak. De grote vierkante kussens voor deze mooie houten hoek loungebanken stralen een en al comfort uit. Ze zijn in diverse kleuren te verkrijgen: strak, modern, klassiek of hip. En ze zijn uitgevoerd in all-weather materiaal. De vrij lage sidetables en salontafel geven een groot ruimtegevoel aan deze teak hoek loungeset. Het is een mooie houten hoek loungebank voor vele uurtjes lekker genieten in de tuin. Deze mooie hoek loungebank voor in de tuin kan uitgebreid worden met meerdere modules. Zo stel jij zelf je teakhouten hoek loungeset samen.

Minimalistische houten hoek loungebank Antigua

De Antigua loungeset van Apple Bee is een minimalistische, zeer bijzondere houten hoek loungebank voor in de tuin. Het is opgebouwd uit een teakhouten frame in combinatie met een rug in geweven wicker. Deze kleine opstelling bestaat uit twee tweezits banken, een hoekmodule en een salontafelset. Daarbij krijg je ook nog een losse loungezetel. De kussens zijn vervaardigd uit Bee Wett, een weersbestendige stof die gerust wel eens buiten mag blijven liggen. De kussens zijn grof geweven maar hebben een soft touch meegekregen die aangenaam aanvoelt. Deze kleine opstelling bestaat ook in een grotere variant. En je kunt bij dit model zelf nog modules bij aanschaffen en zo je houten hoek loungebank voor buiten volledig naar eigen wens samenstellen. Door zijn strakke en elegante look is deze mooie hoek loungebank voor in de tuin zeer geschikt voor kleine tuinen. Ze sluiten makkelijk aan bij minimalistische of retro stijlen.

Modulaire teak hoek loungeset Coffee Bay

De Coffee Bay teak hoek loungeset is opgebouwd uit modules. Opstelling 10 bestaat uit twee tweezits-banken, een hoekmodule en een hocker. De hocker kan ook als salontafel gebruikt worden. Deze mooie hoek loungebank voor in de tuin wordt geleverd met bijhorende kussens. Je kiest zelf de kleur van de kussens. De zit van deze teak hoek loungeset is vrij diep, namelijk 67 cm. Doordat de rugleuning niet al te hoog is, krijgt men nog meer een echt loungegevoel. De zitting werd ook nog eens afgewerkt met textileen, wat een bijzonder zachte ondergrond voor de kussens biedt. Daardoor wordt het comfort nog verhoogd. Het is een van de mooie houten hoek loungebanken waarin men kan luieren en genieten van de omgeving. Deze houten hoek loungeset is perfect geschikt voor kleinere tuinen of terrassen. Door zijn strakke uitstraling past deze teakhouten hoek loungeset uitstekend bij moderne, minimalistische en retro woningen.

Comfortabele Stockholm hoek loungeset

Deze Stockholm loungeset heeft een hedendaagse look. De mat-witte afwerking van het gepoedercoat aluminium geeft aan de loungebank een extra moderne uitstraling. De rugleuning heeft een zeer bijzonder design en biedt een open uitstraling aan de bank. Het onderstel en de zwevende sidetables geven aan deze houten hoek loungeset een minimalistische touch. De ronde vormen van de kussens zorgen voor perfect comfort. Je kiest zelf de kleur van de kussens. De kussens zijn water- en vuilafstotend. De bijpassende salontafel is inclusief in de set. Uit het lijstje is dit misschien wel de mooiste teak houten hoek loungeset. Dankzij de lichte kleuren is deze houten hoek loungeset bijzonder geschikt voor tuinen of terrassen die in de schaduw liggen. De combinatie van het hout met het witte frame past bij een Scandinavische of moderne woning. Ook in een retro omgeving passen deze mooie houten hoek loungebanken perfect.

Norden teak hoek loungset

Deze Norden loungeset is vervaardigd uit A-kwaliteit teak. De opstelling 2 bestaat uit een linkse loveseat, een rechtse loveseat met een hoekmodule en twee vierkante bijzettafeltjes. De sierkussens zijn exclusief. De bijhorende kussens kunnen afzonderlijk besteld worden en zijn gemaakt zijn uit all-weather materiaal. Zo kun je je kussens makkelijk al eens buiten laten liggen. Deze mooie houten hoek loungebank heeft een design met ronde en slanke vormen. Met deze teakhouten hoek loungeset haal je natuurlijke elementen in je tuin of op je terras zonder dat je hiermee overdrijft of zonder dat je de stoere robuuste toer opgaat. Er is dan ook gekozen voor geen dikke, maar wel vrij dunne en vooral comfortabele kussens. Dit benadrukt het minimalisme en de charme van deze houten hoek loungeset. De Norden teak hoek loungeset is geschikt voor moderne, minimalistisch, Scandinavische en vintage woningen.

Nardo modulaire hoek loungeset

Deze Nardo loungeset is een mooie en stijlvolle combinatie tussen metaal, hout en stof. Deze opstelling bestaat uit een driezits-bank waaraan een hoekmodule is vastgehecht en een tweezits-bank. Je kunt de opstelling zelf nog wijzigen. Het lange gedeelte kan namelijk zowel links als rechts opgesteld worden. De salontafel is uitgevoerd in hetzelfde stoere design als de teakhouten hoek loungeset. De kussens worden mee geleverd. Deze zijn zeer comfortabel en uitgevoerd in een water- en vuilafstotende stof. Ze worden perfect op zijn plaats gehouden dankzij een lussensysteem in de rugleuning. De kussens zijn in diverse kleuren te verkrijgen. Het frame is in donker grijs gepoedercoat aluminium en dat geeft een robuuste uitstraling aan deze mooie houten hoek loungebank. Deze loungebank is enerzijds stoer, anderzijds toch elegant. Daardoor is deze Nardo loungeset uitstekend geschikt voor industriële woningen, strakke tuinen of moderne terrassen. Het is een duurzaam meubelstuk waar je nog lang zult van genieten.

Java houten hoek loungebank voor buiten

Met deze Java loungeset brengt Dutch Garden een van de mooiste, of misschien wel het mooiste teak houten hoek loungeset in je tuin of op je terras. Deze loungeset bestaat uit een tweezits-bank, een drie-zitsbank, een hoekmodule en een salontafel. Het is zeer minimalistisch opgebouwd. De stoere kussens zijn inclusief en zijn water- en vuilafstotend. Ze rusten op een houten bodem van naturel gerecycled FSC teakhout, dat onderaan grijs is afgewerkt. Dit geeft een warme en gezellige uitstraling aan deze mooie hoek loungebank voor in de tuin. De strakke lage vormgeving zorgt voor een groot ruimtegevoel. Deze lounge kan ook anders opgesteld worden en je kunt nog andere modules of een bijhorende losse eenzits-loungestoel bij aankopen. Het naturel teak is makkelijk te onderhouden. Als je het naturel laat, krijgt het na een tijd een grijze tint. Wanneer je het behandelt met teakolie, houdt het zijn oorspronkelijke kleur. Deze set past perfect bij minimalistische, landelijke en industriële stijlen.

Aluminium – teak hoek loungeset Bellagio Avolo/Cosiraw

De houten hoek loungeset Bellagio Avolo/Cosiraw is uitgevoerd in aluminium en teakhout. Het aluminium is afgewerkt in charcoil. De kussens zijn inclusief in de set. Het is een houten hoek loungebank voor in de tuin die zeer stoer oogt. Dankzij de strakke lijnen en de in het oog springende houten gedeeltes is deze bank een echte blikvanger in je tuin of op je terras. Zowel de armleuningen als de achterkant van de rugleuning is mooi afgewerkt. Op die manier kun je deze houten hoek loungeset los in de tuin plaatsen. De kussens zijn ook strak uitgevoerd. Dit geeft aan de loungeset nog een extra stoer voorkomen. Bij deze set kun je ook nog bijvoorbeeld een losse lounge-tuinstoel bij aankopen. Extra kussens voor nog meer comfort zijn eveneens te verkrijgen. Het is een houten hoek loungebank voor buiten die past bij de industriële, moderne en landelijke stijl.

Houten hoek loungebank voor in de tuin; ROUGH-D

Deze ROUGH-D set brengt de natuur helemaal op je terras of in je tuin. Deze houten hoek loungebank voor in de tuin is minimalistisch opgebouwd uit stroken teak hout. Het heeft een fijn onderstel, wat de sierlijkheid van deze loungeset nog benadrukt. De opstelling van deze set is vierdeling: een tweezits links en rechts, een hoekmodule en een salontafeltje. Het salontafeltje kan ook als hocker dienen. Afzonderlijke modules of een afzonderlijke lounge tuinstoel zijn extra te verkrijgen. De groene kussens zijn inclusief. Zij versterken de nadruk van de natuurlijke look van deze teak hoek loungeset. De zetel zit zeer comfortabel. Wil je echter nog wat meer lekker languit liggen in je zetel? Dan zijn er nog een aantal sierkussens in diverse kleuren te verkrijgen. Deze loungeset met strakke vormen is ideaal voor een minimalistische, landelijke of moderne woning.

Driedelige loungeset Lifestyle Long Beach

De Lifestyle Long Beach driedelige loungeset bestaat uit twee tweezits-banken, één links en één rechts, en een hoekmodule. Deze mooie hoek loungebank voor buiten is volledig handgemaakt uit teakhout dat afkomstig is uit duurzame bosbouw. Het hout heeft een finish van Old Teak Greywash. Daardoor oogt deze loungebank stoer. Je kunt perfect het teakhout in deze afwerking laten. Na een tijd krijgt het een grijze uitstraling. Of je kunt ervoor kiezen om de oorspronkelijke uitstraling te behouden. In dat geval behandel je het regelmatig met een speciaal onderhoudsproduct. De horizontale structuur van de zit en de leuningen geven een strakke uitstraling aan dit tuinmeubel. De fijne poten maken dan weer dat de loungeset een elegante touch krijgt. Door deze mix van stoer en elegant is deze houten loungehoek voor in de tuin perfect geschikt voor industriële, landelijke, moderne of traditionele stijlen.

Lifestyle Seashore teak hoek loungeset

De Lifestyle Seashore teak hoek loungeset vertoont strakke, schuine en ronde vormen. Deze mix geeft aan deze loungeset een bijzondere uitstraling. De set is vierdelig: een linkse en rechtse tweezits-bank, een hoekmodel en een bijpassende hocker. De lichte kleuren van de poten en de kussens in combinatie met het greywash teak hout vormen een stijlvol contrast. De leuningen zijn opgebouwd uit stoere houtdelen. Dit komt ook terug in de zit en de hocker. De Lifestyle Seashore loungebank past bijna bij elke stijl van terras of tuin. Denk maar aan een landelijke tuin waar je graag gebruikt maakt van hout. Of heb jij een moderne strakke tuin waar grijs de hoofdrol speelt? Met het teak hout van deze lounge breng je extra karakter in je hedendaagse tuin. Ook in een retro of klassieke tuin past deze unieke loungeset perfect. Met dit mooie loungemeubel creëer je een plekje in je tuin waar je heerlijk kan relaxen.

Lifestyle Manchester/ Seaside loungeset

Met de Lifestyle Manchester/Seaside loungeset breng je heel wat gezellige uren in je tuin of op je terras door. De set bestaat uit vier delen: een linkse en rechtse tweezits-bank en een hoekmodule. Daarbij krijg je ook nog een zeer bijzondere vuurtafel. De kussens worden bijgeleverd en geven maximaal zitcomfort. Het teakhout waaruit deze loungebank is gemaakt, is gecertificeerd hout en daardoor duurzaam. Het heeft een afwerking van Old Teak Greywash, welke de stoere uitstraling nog extra robuust maakt. Kies je ervoor om het hout te laten werken en mettertijd grijs te worden of behoud je toch liever zijn oorspronkelijke kleur? In het laatste geval behandel je het om de zoveel tijd met een speciaal product. Het bijzondere aan deze loungeset is toch wel de vuurtafel. Deze zorgt voor warme en gezellige uurtjes, ook al is het al wat frisser geworden. De vuurtafel is een lichtgewicht zodat je ze makkelijk kunt plaatsen waar jij ze maar wilt hebben. Het design van deze tuinset past zowel bij modern, klassiek, landelijk als industrieel.

Houten hoek loungebank kopen?

Hierboven gaven we onze persoonlijke keuze van de mooiste houten hoek loungebanken die wij online konden vinden. Door op de afbeeldingen of links te klikken kun je direct uitkomen bij de winkels die deze houten hoek loungesets verkopen. Het kan zijn dat jouw favoriete model niet meer leverbaar is op het moment dat jij de pagina bezoekt. Dit artikel is een moment opname van de voor ons mooiste houten hoek loungesets, het kan zijn dat deze in een ander seizoen uitverkocht zijn.