leukste-interieurwinkels-in-Nederland

Bezoek jij ook zo graag de leukste interieurwinkels in Nederland? Dit is echt een fantastisch uitje. Bij de meeste interieurwinkels in de buurt kun je ook een kopje koffie en iets lekkers nuttigen. Ga jij zomaar op de bonnefooi naar de leukste interieurwinkels in Nederland of weet je van te voren precies wat je wilt scoren? De top 5:

De IKEA

Dit is toch wel een van de leukste interieurwinkels in Nederland. Het prettige is dat je geen volle portemonnee mee hoeft te nemen. Ook voor kleine prijsjes koop je hier leuke dingen. Als je zoekt naar leuke interieurwinkels in de buurt, dan is er altijd wel een filiaal te vinden. Je kunt op tijd vertrekken, want ontbijten doe je gewoon gezellig in de winkel. Voor mij zeker een van de beste interieurwinkels in Nederland.

https://www.instagram.com/p/B96-nitj5W6/

Loods 5

Zou dit nu echt de leukste interieurwinkel Nederland zijn? Hij is in ieder geval bij veel mensen favoriet. Je vindt er merken als Zuiver, New Routz en HAY. Het kan handig zijn om van te voren te bepalen hoeveel je uit wilt geven, want veel artikelen zijn niet heel goedkoop. Ga je voor een minimaal interieur, dan is hun eigen collectie ook heel geschikt. En meteen een stuk beter betaalbaar. Zeker weten een van de beste interieurwinkels in Nederland. Dus een aanrader als je zoekt naar de leukste interieurwinkels in Nederland.

https://www.instagram.com/p/CDMeS22pV0B/

Leen Bakker

Ideaal aan deze winkel is dat je ook online kunt shoppen. Het kan handig zijn om thuis alvast inspiratie op te doen en dan weet je daarna in de winkel precies wat je wilt kopen. Andersom kan natuurlijk ook. Het is maar net waar jij je prettig bij voelt. Leuk is de afwisseling, want bij elk seizoen verandert het assortiment bij deze interieurwinkels in de buurt. Ook in jouw regio is er ongetwijfeld een te vinden. Breng zeker eens een bezoekje aan deze winkel als je zoekt naar de leukste interieurwinkels in Nederland.

https://www.instagram.com/p/BOFN_I0AdSq/

Xenos leukste interieurwinkel Nederland?

Ongetwijfeld behoort ook de Xenos bij de leukste interieurwinkels in Nederland. De laatste jaren scoor je hier ook de leukste meubels. Uiteraard moet je hier zijn voor accessoires. Meestal kun je niet heel dicht bij de winkel parkeren. Dit kan een nadeel zijn als je zo’n leuke schommelstoel wilt kopen. Niet getreurd, want ook online bestellen is mogelijk bij deze interieurwinkel.

https://www.instagram.com/p/CCdwsFlBSvh/

Trendhopper

De Trendhopper hoort zeker bij de leukste interieurwinkels in Nederland. Meestal hoort hier dan meteen Eiijerkamp bij. Trendhopper is dan een onderdeel. Leuk is dat je bij deze leukste interieurwinkels in Nederland ontzettend veel keus hebt. Er zitten namelijk meerdere winkels in een gebouw. Je zou er bijna een dagje uit van maken. Er staan allerlei interieurs opgesteld, waardoor je heel goed inspiratie op kunt doen. Dat maakt een zaak toch zeker wel een van de leukste interieurwinkels in Nederland. Er zijn allerlei stijlen en voor elk budget is hier iets te vinden.

https://www.instagram.com/p/CCDR_OqDm6i/