tinyhouse-picknicktafel

Een extra huisje in de tuin te vol en kolossaal? Echt niet! Het silhouet of de vorm van een huisje is op dit moment juist een heuse trend. Het design van deze robuuste picknicktafel van Houtkwadraat bijvoorbeeld, erg stoer maar toch ook luchtig. Het huifje, gemaakt van Ten Cate Campshield, zorgt ervoor dat dit bijzondere picknickhuisje toch een gezellig en knus gevoel geeft.

Tuin design picknicktafels in mooie kleuren

De design picknicktafels van Mooimakerij Houtkwadraat zijn ware blikvangers. Een stoer picknickhuisje met een gekleurde poedercoating, samen met de warme ondertoon van Douglas of Padouk hout, de perfecte combinatie. Robuuste picknicktafels zijn natuurlijk al een tijdje erg geliefd. Maar de designs van Houtkwadraat gaan net een stapje verder, ze zijn namelijk ontzettend duurzaam en karakteristiek. Zoals Picnic No.1 uit de collectie, een ware toevoeging aan je terras. Kies je hierbij voor de houtsoort Padouk dan gaat zo’n duurzame picknicktafel wel 25 tot 30 jaar mee. 

Verschillende modellen picknicktafels  

De ontwerpen die we hierboven hebben genoemd zijn maar een kleine greep uit de stoere Douglas tuinmeubelen van Houtkwadraat. Dus ben jij toe aan een volledige touch-up van je outdoor meubelinrichting dan is het zeker een aanrader om de volledige collectie van het merk Houtkwadraat te bekijken.