vloer

Een vloer is een weloverwogen investering en koop je niet even op de gok. Je wil er zeker van zijn dat je jarenlang kunt genieten van de vloer, dat je er niet op uitgekeken raakt en dat de vloer bestand is tegen intensief gebruik door de jaren heen. Om de beste keuze te kunnen maken is het verstandig om je te laten informeren en inspireren door een ervaren vloerenspecialist. Een specialist weet je namelijk alles te vertellen over de verschillende vloeren en hun unieke eigenschappen. Zoek je naar een vloer in de keuken of badkamer, dan verschilt het aanbod in zeker zin van de vloeren die je in de woon- of slaapkamer legt. Deze factoren spelen mee in je keuze en zijn daarom belangrijk om over na te denken. Voor de antwoorden op al jouw vragen kun je terecht bij vloerenspecialist Stile Floors

Legservice

De vloeren van Stile Floors zijn eenvoudig zelf te leggen maar je kunt er ook altijd voor kiezen om gebruik te maken van de professionele legservice. Ervaren stoffeerders leggen de vloer bij jou thuis zodat deze tot op de millimeter nauwkeurig geplaatst wordt. Dan kun jij dezelfde dag nog genieten van je mooie nieuwe vloer. 

Informeer naar de mogelijkheden en maak het jezelf nog gemakkelijker door het leggen van je vloer uit te besteden aan ervaren professionals. 

Advies op maat 

Iedere woning is anders. Misschien heb je wel een hele karakteristieke jarendertigwoning met mooie elementen, of een mooi nieuwbouwhuis waarin alles tot in de puntjes is afgewerkt. Beide woningen hebben andere uitdagingen en voordelen, en dat geldt ook voor de vloer. Een oudere woning heeft bijvoorbeeld vaak gekke hoekjes en oneffen ondervloeren. De specialisten van Stile Floors kunnen je precies het advies geven waar je naar op zoek bent. Ze denken met je mee over de juiste oplossing voor jouw woning en voorzien je van handige tips en adviezen. 

Twijfel je nog over het type vloer voor in jouw woning? Ook daarbij kunnen de ervaren experts je helpen. Ze leggen je precies uit waar je op moet letten, welk type vloer welk effect geeft en de verschillende eigenschappen van een vloer. Op die manier maak jij een weloverwogen keuze.

Jouw vloer kopen bij Stile Floors 

Wil je zeker zijn van een duurzame en kwalitatieve vloer? Bekijk dan het hele assortiment van Stile Floors en maak je keuze. Van houtlook pvc tot kwalitatief laminaat of betonlook pvc – alles is mogelijk!