Elitis behang

Het inrichten van je huis doe je met aandacht. Het is een plek waar je niet alleen wilt wonen, maar je wilt je er ook helemaal thuis voelen. En daarbij ben je op zoek naar interieur dat volledig bij jou persoonlijkheid en stijl past. Natuurlijk kies je daarom je meubels met zorg, maar dat is niet het enige dat belangrijk is voor de ultieme woonbeleving. Wanddecoratie is de finishing touch van het geheel, zeker als je kiest voor Elitis behang.

Elitis behang, een merk met een visie

Sinds Elitis in 1988 in het Franse Toulouse begon met het fabriceren van wandbekleding, hadden ze één doel voor ogen. De klanten een ware belevenis te geven op het gebied van het ontdekken van behang, zoals het nog niet eerder gedaan was. Het gevolg daarvan was dat Elitis behang sinds die tijd is uitgegroeid als een begrip als het gaat om het gebruik van de nieuwste technieken en het ontwerpen van de mooiste patronen en afbeeldingen op hun behang. Ze doen dan ook hun naam eer aan, want Elitis verwijst naar de Griekse dichter Odysseas Elytis, die schoonheid zag in de Griekse zon, de zee en in de lucht. En die visie zie je terug in het Elitis behang. Alle wanddecoratie wordt in eigen huis ontworpen en staat dus garant voor authenticiteit, originaliteit en gedurfd design.

Laat je inspireren door de mooiste wandbekleding

Het aanbod in de collectie van Elitis behang lijkt oneindig. Je kunt onder andere kiezen uit behang dat de indruk wekt uit een natuurlijk reliëf te bestaan en van vezels gemaakt te zijn. Dat valt in de categorie van Elitis behang waar alleen een eenvoudig patroon of kleur in is verwerkt. Dat past bijvoorbeeld prima in een rustig interieur, waar je wel waarde hecht aan een mooi behang, maar waar het niet het middelpunt van de huiskamer hoeft te zijn. Een andere mogelijkheid is om voor in de slaapkamer te kiezen voor een Elitis behang met afbeeldingen van dieren erop verwerkt. Of bekleed een wand met een mooi Oosters landschap. Het behang is brandvertragend, wat het extra veilig maakt voor de slaapkamer.

Elitis behang als blikvanger in je woonkamer

Behang noemen we niet voor niets ook wel wandbekleding of wanddecoratie. Want het Elitis behang valt ruimschoots onder deze beide benamingen. De prachtige tijdloze, of soms uitdagende designs zorgen voor een ware sensatie in je woonkamer. Je kunt de illusie van een houten wand creëren doordat je behang met een houtpatroon hebt aangebracht. Maar dat is op zich nog een rustig tafereel aan de muur. Waarom zou behang eigenlijk niet gewoon een kunstwerk op zich mogen zijn? Het Elitis behang kan natuurlijk aangebracht worden op alle beschikbare muren in je woonkamer, zodat je een mooi en uniform geheel krijgt, dat aansluit bij de stijl van je meubels. Maar bepaald Elitis behang is een waar kunstwerk op zich en verdient daarmee een mooie centrale plaats in de ruimte. Kies een muur in de kamer die in het oog springt en bekleed het met één van de opvallende ontwerpen van Elitis behang. Als je deze blikvanger in je kamer hebt aangebracht, heb je verder in huis geen kunst meer nodig.