spanplafond-slaapkamer

Een spanplafond is zonder enige twijfel een van de beste maatregelen die je kan nemen om je woonkamer metéén een nieuwe uitstraling te geven. Steeds meer huishoudens kiezen voor een dergelijke plafond woonkamer, en wel omdat het tal van voordelen biedt: van een moderne, verzorgde uitstraling tot heel wat design mogelijkheden en zelfs de installatie van verlichting – alles kan als je kiest voor een spanplafond bij een gespecialiseerde aanbieder.
Er is echter nog een andere reden waarom je voor zo’n plafond zou moeten kiezen: het is namelijk erg eenvoudig te plaatsen. Wat maakt een spanplafond nu precies de beste oplossing voor wie snel en vlot een nieuw plafond wil laten bouwen? Het volgende overzicht maakt alles duidelijk!

Plameco – vlot en efficiënt een nieuw plafond woonkamer laten installeren
Een spanplafond is eigenlijk een soort van extra plafond dat over het bestaande plafond wordt geplaatst. Deze oplossing is vooral populair bij huishoudens die niet al te veel tijd willen verliezen en hun woonkamer snel willen voorzien van een mooi, verzorgd en duurzaam plafond.
Het installeren van het plafond gebeurt via een eenvoudig proces, waardoor je al in één dag een compleet nieuwe look aan je woonkamer kan geven. Plameco bevestigt het nieuwe plafond met grote zorg en een professionele aanpak in je ruimte, en klaar is kees!
Kies voor kwaliteit bij je nieuwe plafond woonkamer
Vaak onderschatten mensen hoe belangrijk het is om over een kwalitatief plafond te beschikken in de woning. Plameco is aanbieder en installateur van spanplafonds van uitstekende duurzaamheid en kwaliteit, en garandeert daarmee dan ook dat u een goede investering doet. De spanplafond prijs die u hiervoor betaalt, hangt van een aantal factoren af – maar altijd kunt u er zeker van zijn dat het plafond aan uw verwachtingen voldoet!
Belangrijk factoren bij de prijs spanplafond:
– Het type plafond. Er kan een onderscheid gemaakt worden tussen een mat plafond, glanzend plafond, lichtdoorlatend plafond en fotoplafond – die allemaal tegen een andere prijs komen.
– De grootte van het plafond. Het spreekt voor zich dat u voor een groter plafond meer betaalt dan voor een kleiner model, dus houd daar rekening mee als u zoekt naar de beste oplossing voor uw situatie en voorkeuren.
– De aard en complexiteit van de ruimte. Vervolgens speelt ook de aanwezigheid van moeilijke hoeken, grote hoogtes en een aantal andere omgevingsgebonden factoren een grote rol bij het bepalen van de prijs van het plafond dat u wilt kopen.
– Extra voorzieningen bij het plafond. Ten slotte zal de prijs eveneens worden beïnvloed door eventuele uitbreidingen die u kiest. Zo zal de aanwezigheid van verlichting in het plafond u wat meer kosten of bijvoorbeeld het laten plaatsen van plafondlijsten als afwerking.