Een RVS trapleuning van LEUNINGvakman; Ideaal geschikt voor een moderne, trendy en / of industriële ‘look and feel’ in uw interieur. Bij ons vindt u de meest uitgebreide collectie RVS trapleuningen, altijd op maat & voor ieder wat wils. Hier vertellen wij u uiteraard graag wat meer over.

Iedere leuning is maatwerk. 

LEUNINGvakman.nl biedt een uitgebreide collectie met diverse soorten leuningen – rond, rechthoekig & vierkant – en een unieke collectie leuningdragers. Wij durven te garanderen dat u nergens in Nederland een grotere collectie kunt vinden, echt voor ieder wat wils dus!

Iedere trapleuning van LEUNINGvakman.nl wordt – in eigen beheer – speciaal voor u op maat vervaardigd. Wij staan voor topkwaliteit en alle leuningen worden zorgvuldig met de hand gemaakt door ervaren vakmannen. U kunt online eenvoudig en snel uw leuning naar wens configureren & eenvoudig online bestellen. Hierbij staan wij garant voor scherpe prijzen, waarbij wij uw trapleuning incl. houders+ alle bijbehorende bevestigingsmaterialen – uitleveren. 

Eenvoudig online configureren. 

Het online configureren hiervan van een trapleuning is bij ons echt een fluitje van een cent. Uiteraard kunt u – op de productpagina van de door u gewenste RVS trapleuning – de gewenste lengte invoeren & de gewenste afwerking van de uiteinden selecteren, maar er is meer mogelijk! Aan de hand van de lengte geven wij u een advies over het juiste aantal leuninghouders, voor een stevige montage. Ook hanteren wij hierbij een vaste positie van de leuningdragers. Echter kunt u zowel het aantal als de positie van de houders eenvoudig zelf aanpassen.  Ook kunt u de meeste leuningen direct “gebogen” bestellen, ook hier zijn wij uniek in. Zelfs het handmatig aanpassen van de lengte van uw leuningdrager (mogelijk bij leuninghouders type 3 & 5), bestelt u eenvoudig online mee, waarbij u de gewenste lengte tot op de mm nauwkeurig zelf kunt bepalen. Superhandig in het geval de leuning gemonteerd wordt over een muur die – in de lengte – niet overal gelijk is qua dikte. Met onze online configurator is het bestellen van een maatwerk trapleuning nog nooit zo eenvoudig geweest!