tuintrends-2018

We kunnen haast niet wachten tot het zonnetje ons weer gezelschap komt houden, dus is het de hoogste tijd om je te verdiepen in de tuintrends van 2018! Onze tuin is een plek waar we lekker tot rust kunnen komen, en kunnen genieten van zwoele zomeravonden met vrienden. De tuin trends voor dit jaar staan daarom ook helemaal in het teken van stoere natuurlijke materialen en elementen, die je perfect kan combineren met tinten zoals grijs, beige of gebroken wit. Robuuste banken van onbewerkt hout met comfortabele kussens zullen we dit jaar veel zien als trend. Natuurlijke kleuren voeren de boventoon bij zowel onze tuinmeubelen, tuinaccessoires en plantenbakken. De begroeiing mag vooral lekker natuurlijk en wild. Maak daarbij gebruik van grote plantenbakken van hergebruikte materialen, en jouw tuin is helemaal klaar voor de zomer van 2018!

Een natuurlijke tuin met een industrieel tintje

Een tuin waarin geleefd mag worden en die tegen een stootje kan. De tuintrends van 2018 zijn de perfecte combinatie tussen een natuurlijke en industriële look. De loungeset van hout past nog steeds prima in deze stijl, en ook de robuuste houten tuintafel blijft een tuintrend. Grote metalen lampen boven de tuintafel zijn een geweldige eye-catcher in de tuin, en passen heel goed in een tuin waarin we ons interieur een klein beetje naar buiten halen. Ook plantenbakken van hergebruikte materialen zoals pallets blijven trendy dit seizoen. Door er verschillende soorten siergrassen in te plaatsen, wordt een natuurlijke maar stoere look gecreëerd. De tuintrends van 2018 richten zich dus vooral op het “back to nature” gevoel, maar ook op het ultieme buitenleven. Ook moestuinen en kruiden in jouw tuin mogen bij deze trend niet ontbreken. Een moestuin bak van gerecycled hout die vol staat met heerlijk geurende kruiden past perfect in de natuurlijke tuin.
tuintrends 2018

De tuintrends van 2018. Leuke tuin ideeën voor een make-over

Als je niet zit te wachten op een grote verbouwing van jouw tuin, dan is het ook mogelijk om jouw tuin met deze leuke ideeën een snelle make over te geven. Door te werken met grote kussens in natuurlijke aardetinten voor op jouw loungeset of tuinstoelen, creëer je direct een hele andere look. Ook mooie robuuste tuinaccessoires van natuurlijke materialen zoals hout of beton, zijn helemaal trendy dit seizoen en zorgen ervoor dat jij en jouw tuin klaar zijn voor de zomer.