Wilt u een elektrische massagestoel kopen, dan is het belangrijk u van te voren goed te oriënteren. Hiervoor kunt u terecht bij de Rhodos website, waar verschillende modellen van de beste merken zoals Finnlo en TotalSeat worden aangeboden. Deze merken staan garant voor duurzame elektrische massagestoelen die nog jarenlang mee zullen gaan. Zo zijn de stoelen voorzien van slijtvaste en vocht afstotende bekleding. Hiermee kunt u de elektrische massagestoel gegarandeerd nog lang gebruiken, zonder dat deze zijn comfort verliest. Tevens zijn de stoelen niet alleen geschikt voor intensief thuis gebruik, maar zijn deze ook commercieel inzetbaar. Zo kunt u de stoelen van deze topmerken vinden in sportscholen, hotels en bioscopen. 

Uitgebreide mogelijkheden

Iedere massagestoel beschikt over uitgebreide opties die per model verschillen. Denk bijvoorbeeld aan het aantal airbags. Want hoe meer airbags, hoe meer massagemogelijkheden de stoel heeft. Zo zijn er modellen beschikbaar die alleen uw rug en bovenbenen masseren, en modellen die uw gehele lichaam kunnen bereiken. Zelfs uw handen en voeten kunnen van een massage worden voorzien. Andere kenmerken zijn de verstelmogelijkheden van de stoel, waarmee u de stoel aan uw lengte aan past. Tevens zijn er elektrische massagestoelen beschikbaar die zijn voorzien van rugverwarming, waarmee het effect van rugmassage wordt versterkt. Op zoek naar een massagestoel met nog meer luxe? Dan heeft u zelfs keuze uit stoelen die u via uw smartphone of tablet bedient, of een stoel met ingebouwde speakers. 

Vind eenvoudig de juiste massagestoel

U heeft via de webshop verschillende massagestoelen opgezocht, maar kunt nog steeds niet kiezen. Dan heeft u de mogelijkheid om een afspraak te maken in onze showroom, waar meerdere modellen opgesteld staan om te testen. Zo kunt u de stoelen uitproberen en ervaren welke het meest comfortabel aanvoelt. Door verschillende modellen te testen komt u erachter welke soorten massage wel, en welke soorten massage juist niet bij u passen. Om u hiermee te helpen staan onze medewerkers graag voor u klaar. Samen wordt uitgezocht welke stoel het beste bij uw lichaam en wensen past. Zo weet u zeker dat u de juiste stoel in huis haalt, waar u nog lang gebruik van kunt maken.