triple glas

Is je woning toe aan nieuw glas? Of heb je recent een nieuwe woning laten bouwen? In dat geval kan het zeker aan te raden zijn om voor triple glas te gaan. De technologie staat immers niet voor niks. Nog niet zo lang geleden was enkel glas al een heuse uitvinding, maar toen dubbel glas werd bedacht, stond de wereld letterlijk op zijn kop. Tegenwoordig bestaat er ook triple glas en dat heeft nog weer extra mooie voordelen. In dit artikel bespreken wij deze verschillende prachtige voordelen van triple glas.

Duurzaam

Het glas gaat zeer lang mee. Je hoeft niet bang te zijn dat er snel barsten en dergelijke in komen, want het glas staat ook bekend om zijn stevigheid. Daarom is het ook een uitstekende investering in de toekomst.

Nog betere isolering

Dubbel glas zorgt al voor een goede isolerende werking, maar bij triple glas is dat gelukkig nog meer het geval. Het is bijvoorbeeld ideaal voor zeer grote ruimtes. Ruimtes die je zeer moeilijk warm kunt krijgen. In die gevallen is het echt ideaal om voor dit glas te gaan, want het bespaart je maandelijks ook nog eens veel geld. Bovendien hoef je dan niet gefrustreerd te zijn, omdat het zo lang duurt voor je het een beetje warm in de kamer krijgt. 

Je huis stijgt in waarde

Een ander belangrijk voordeel van dit glas, is dat je huis ervan in waarde stijgt. Je bent ongetwijfeld bekend met het feit dat verduurzaming tegenwoordig een belangrijk punt is. Veel huizen moeten zich daar op prepareren en het aankopen van dit glas is al een stap in de goede richting. Je huis is daarmee toekomstbestendig en dus ook flink wat waard. Het is dus een ideale investering in de toekomst.

Al met al kent dit glas dus veel voordelen. Heb je interesse in triple glas? Kijk dan eens bij de Glasgigant of zij jou van dienst kunnen zijn en of het mogelijk is bij jouw woning!