vloer magazijn

Ruimte is belangrijk voor elk bedrijf, maar helaas is het ook schaars. Het is daarom ideaal om de mogelijkheid te hebben om een ruimte toe te voegen, en mogelijk weg te halen wanneer deze overbodig wordt. Dit is bijvoorbeeld haalbaar door ergens een steiger neer te zetten, maar dit is niet altijd even betrouwbaar. De perfecte oplossing is een mezzanine vloer

Wat is een mezzanine vloer?

Een mezzanine vloer is een tussenvloer. Deze wordt in de vorm van een bouwpakket geleverd, en is precies aanpasbaar aan de ruimte waar jij deze vloer wilt leggen. Door een mezzanine vloer toe te voegen aan jouw bedrijfspand, creëer je een extra etage, tussen twee bestaande etages. Mezzanine vloeren zijn vaak te betreden door het gebruik van een trap, die hier ook bij worden geleverd.

Waarom een mezzanine vloer?

Misschien heeft jouw bedrijf te maken met enorme seizoensdrukte. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de decemberperiode, waar veel klanten opeens extra cadeautjes willen bestellen. Het is in zo’n geval enorm handig om een extra opslagruimte te hebben, waar je tijdelijk extra producten kan stallen. Een mezzanine vloer biedt precies deze oplossing. Zodra de seizoensdrukte voorbij is, is het net zo makkelijk om de mezzanine vloer weer op te bergen, zodat je de ruimte weer kan gebruiken waarvoor hij oorspronkelijk bestemd was. 

Geleverd als bouwpakket

Een mezzanine vloer wordt altijd geleverd als bouwpakket. Dit is voor de één een uitdaging, maar voor de andere juist een nachtmerrie. Het is daarom ook mogelijk om via Nolte Mezzanine ervoor te kiezen om monteurs toe te voegen. Zij zullen ervoor zorgen dat de mezzanine vloer perfect in elkaar gezet wordt voor jouw gebruik. Ga je toch liever zelf de uitdaging aan? Elk bouwpakket wordt ook geleverd met duidelijke instructies over hoe je de mezzanine vloer in elkaar kan zetten. In dit geval hoeft er dus geen monteur voor worden ingezet. 

Vragen?

Heb je vragen, of ben je geïnteresseerd in de aanschaf van een mezzanine vloer? Neem dan een kijkje op de website van Nolte Mezzanine. Deze staat vol met extra informatie, en biedt ook de mogelijkheid om contact op te nemen, zodat je daar je kan vragen kan stellen.