Heb je ooit een van de prachtige albasten kandelaars gezien? Albasten kandelaars zijn geen standaard kandelaars. Met hun oosterse-Egyptische stijl zijn ze speciaal en bieden ze een zeer unieke, dromerige sfeer in combinatie met een prachtige kaars.

Hoe ziet een albaster kandelaar eruit?

Elk van onze kaarshouders bij GHALIA is uniek en biedt een prachtig effect met een theelichtje en een oosters geïnspireerd lichtspel. Onze albasten kandelaars lijken op een kan en zijn soms erg groot en diep, wat betekent dat de kaars heel ver beneden in de kandelaar staat. Albasten kandelaars zijn kandelaars in oosterse, Egyptische stijl.

albast kandelaars

Hoe worden onze kandelaars gemaakt? 

Elke albasten kandelaar is met de hand met liefde en ijver uit het natuurstenen albast gesneden. Albast is een doorschijnende steen die gloeit in combinatie met licht. Daarom is dit type steen bijzonder geschikt en mooi als kandelaarmateriaal. De steen wordt vervolgens gesneden, gemalen en uiteindelijk met de hand geschrobd. Het hele gebeuren gebeurt in kleine workshops in Egypte. Bij GHALIA besteden we bijzondere aandacht aan het feit dat onze kandelaars met echt handwerk zijn gemaakt en dat hoogwaardige materialen worden gebruikt. Duurzaamheid in productie is ook belangrijk voor ons. Door het handmatige werk is geen albasten kandelaar hetzelfde, iedereen verschilt in vorm, kleur en afmetingen.

De speciale sfeer gecreëerd door een albasten kaarshouder

Nee, een albasten kandelaar is niet zoals een normale kandelaar of kandelaar. Kan een normale kandelaar een hoek of zelfs een hele kamer in een bepaalde stemming / sfeer brengen? Waarschijnlijk niet … Een albasten kandelaar wel. Vanwege de speciale steen waarvan het is gemaakt, is de albaststeen, zoals de naam, een echt unieke kandelaar. Als je er een kaars in doet, zal het licht door de steen schijnen en zichtbaar zijn. De albasten kandelaar is een blikvanger. Dit is geen magie of iets anders … de albaststeen laat het kaarslicht schijnen, wat ook de hele kandelaar verlicht. Met onze speciale kandelaars van GHALIA kunt u een zeer speciale sfeer en een mooi licht creëren in de hoek waar de kandelaar is of zelfs in de hele kamer. De albasten kandelaar is een echte aanwinst voor elke slaapkamer, woonkamer of kinderkamer, hij ziet er mooi en dromerig uit met de gloeiende steen en zorgt voor een gezellige, ontspannen sfeer. Stel je voor dat je thuiskomt van een stressvolle dag op het werk en op de coach in de woonkamer valt. Hm … er ontbreekt nog iets, niet? zij

denk … dat klopt, de juiste ontspannen, gezellige sfeer ontbreekt nog. Je dimt het licht, steekt een kaars aan in je albasten kandelaar en neemt een geweldig boek of zet de tv aan. Je ontspant gewoon op je prachtig comfortabele bank met deze prachtige en rustgevende sfeer die de kandelaar creëert. De gecreëerde sfeer is vergelijkbaar met de stemming die heerst in het oosten. Dus voel hetzelfde als tijdens uw vakantie en dompel uzelf onder in het oosten. Een echt geweldige, kalmerende, ontspannen sfeer die daar heerst. De kandelaar is een typisch woonaccessoire van de Orient. Je vindt het in bijna elk huishouden daar.

De albaster kaarshouder van https://www.ghalia.nl

Onze albasten kandelaar is de perfecte aanvulling op elke gezellige woonkamer. Bovenal is het vervangen van de kaarsen heel eenvoudig dankzij de grote, praktische opening aan de bovenkant van de kandelaar. De opening is groot genoeg om de kaarsen gemakkelijk te verwisselen, maar klein genoeg om de lichtshow magisch en betoverend te houden. Onze kandelaars of kandelaars en lantaarns zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen. Neem eens een kijkje in ons grote assortiment.

U kunt bijvoorbeeld meerdere lantaarns met theelichtjes gebruiken of een grotere kiezen voor een indrukwekkender effect.