valentijnsdate

Komt Valentijnsdag eraan? Erg spannend natuurlijk: de kans dat jij de afspraak hebt gemaakt niets te doen met Valentijnsdag is groot. Maar ja, er is geen afspraak die minder betekent: er moet dus weldegelijk wat geregeld worden. Wij helpen je daar graag mee! In deze blog inspireren we je met vier ideeën voor jouw date op Valentijnsdag.

1. Uit eten

Voor een date op Valentijnsdag hoeft niet per sé iets grandioos groots gedaan te worden. Sterker nog: de meest populaire date op Valentijnsdag is om lekker uit eten te gaan. Dit moet je in veel gevallen wel op tijd regelen, aangezien jij niet de enige bent die met diens partner uit eten wilt gaan. Maak dus op tijd een reservering in het favoriete restaurant van je partner, aangezien er geen simpelere manier is om quality time met je partner te beleven.

2. De bioscoop

Als eerste date is de bioscoop geen goed idee, maar als Valentijnsdate zijn er weinig activiteiten beter. Vooral als jullie allebei filmfanaten zijn is het leuk om naar de bioscoop te gaan. Je hoeft hier niets actiefs te doen: je geniet simpelweg met z’n tweeën van een goede film. Op Valentijnsdag worden vaak romantische films gedraaid, waardoor jij en je partner echt de liefde goed kunnen vieren. Wederom raden we ook hier aan om op tijd te reserveren, omdat je niet de enige bent die dit idee zal hebben.

3. Herbeleef je eerste date

Weet je nog je eerste date? Jullie waren allebei zo gespannen, maar wat was het uiteindelijk gezellig. Wat jullie gedaan hebben maakt niet eens heel veel uit, het is heel grappig om dit nog een keer opnieuw te doen. Wat is er dan een betere dag dan de dag van de liefde? Samen herbeleef je alles: geheimen die je toen niet durfde te delen over de dag, vertel je nu wel, waardoor je niet alleen de romantiek opnieuw beleeft, maar ook de hilarische kant van een eerste date. 

4. Midget golf

Zijn jij en je partner erg competitief? Dan is Valentijnsdag de perfecte mogelijkheid om te bewijzen wie van jullie ergens het best in is. In dit geval doen we dit met een potje midget golf! Door heel Nederland zijn midget golf banen te vinden met gave thema’s, waardoor dit een erg leuk uitje is. Vaak duurt een potje midget golf niet langer dan een uur, waardoor het prima te spelen is als je op de dag zelf werkt. Succes!

Vergeet het cadeau niet!

Een date is natuurlijk erg leuk, maar één onderdeel is essentieel: het cadeautje. Gelukkig is een Valentijnscadeau bezorgen laten ook mogelijk, waardoor jij het niet de hele date mee hoeft te nemen. Kies jij voor een knuffel of een mooie bos bloemen?