magazijn

Een magazijn is de plek waar jij je goederen en producten op kan slaan. Maar hoe groter je bedrijf wordt, hoe lastiger het wordt om de producten een plekje te geven. De stellingen worden een keer vol en het wordt een stuk onoverzichtelijker. Daarom raden wij je aan om een extra verdieping te nemen in jouw magazijn, dit wordt ook wel een mezzanine vloer genoemd.Wil je hier meer over weten? Lees dan snel door!

Extra ruimte voor extra producten

Een extra verdieping is zeer handig, en ook nog eens gemakkelijk toe te voegen binnen een bedrijf. Het allerbelangrijkste is dat de vloer een extra verdieping creëert zodat je nog meer spullen kunt opslaan. Dit is handig in bijvoorbeeld het magazijn of voor het opbergen van spullen die niet het hele jaar nodig zijn. Hierom wordt een mezzanine vloer vaak gebruikt in de industriële sector of voor bijvoorbeeld grote webwinkels. Een verdieping of een entresol is verbonden door een trap zodat de ruimte goed bereikbaar is en u uw goederen overzichtelijk kunt opbergen.

De oplossing is een stuk goedkoper

Een magazijn heeft het voordeel dat het vaak een hoge grote ruimte is hierdoor heb je al meer speling omdat je de hoogte in kan werken. Dit is dan ook de perfecte mogelijkheid om een mezzanine vloer aan te leggen. Dit zorgt er namelijk voor dat de ruimte verdubbeld wordt en je niet een extra ruimte hoeft te huren. Het lijkt in eerste instantie dan ook een grote uitgave, maar op de lange termijn kun je er uitzonderlijk veel profijt van hebben. Laat een mezzanine vloer altijd door een specialist aanpakken. Hierin is het belangrijk dat je je precieze wensen en behoefte goed doorspreekt. Het is namelijk belangrijk dat de vloer kan dragen wat je erop wilt zetten. 

Wil je meer informatie?

Als je op zoek bent naar een bedrijf dat deze mezzanine vloer kan plaatsen voor je, raden we Nolte mezzazine aan. Zij hebben namelijk alle gereedschappen in huis om je van A tot Z te ondersteunen in het kiezen van de juist vloer. Daarnaast zorgen zij altijd voor een aanpak op maat.